Τρ. Απρ 23rd, 2024

Πάτρα: Σενάριο για υποψηφιότητα Φωτήλα για τη δημαρχία – Οι σκέψεις της ΝΔ

Ο δήμος της Πάτρας είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για τη ΝΔ, με το κυβερνών κόμμα να αναζητά το πρόσωπο έκπληξη που θα σηκώσει το βάρος απέναντι στον «κόκκινο» Πελετίδη, αλλά και τους υποψηφίους που θα κατεβάσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Στο ενδιαφέρον που δείχνει η ΝΔ για τον δήμο της Πάτρας συντείνει και η πρόσφατη επίσκεψη του γραμματέα του κόμματος Παύλου Μαρινάκη και του γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη, οι οποίοι πραγματοποίησαν επαφές με στελέχη της περιοχής.

Μετά από την κάθοδο Μαρινάκη – Κονταδάκη μάλιστα ξεκίνησαν έντονες συζητήσεις για τα πλάνα της Πειραιώς σχετικά με τις τοπικές κάλπες του 2023. Από τα ονόματα που ακούγονται για τον δήμο είναι αυτό του βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα, ο οποίος πρόσφατα με παρέμβασή του άνοιξε τη συζήτηση για το χρίσμα της ΝΔ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του «γαλάζιου» υποψηφίου του 2019 Νίκου Παπαδημάτου.

Η κίνηση του βουλευτή Αχαΐας εκλήφθη από πολλούς ως μήνυμα στην Πειραιώς, ωστόσο όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η Πειραιώς εξετάζει πολλούς παράγοντες για την υποψηφιότητα του 2023 και τίποτα δε έχει κλείσει ακόμη.

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο E-ota της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 26/2