Στην υπογραφή σύμβασης για την εκπόνηση τριών μελετών συνολικού προϋπολογισμού 41,560,77 προχώρησε σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης.
Οι μελέτες αφορούν στην αντιμετώπιση κατολισθήσεων α) της Ε.Ο. Κρέστενας – Ανδρίτσαινας (πριν την είσοδο Μπαρακίτικων), β) Ζαχάρως – Αρήνης (θέση κοιμητηρίου Αρήνης), γ) Θολό – Φιγαλείας (θέση οικισμού Λεπρέου) και θα εκπονηθούν από τη σύμπραξη δύο μελετητικών γραφείων. Ο χρόνος παράδοσης τους είναι 5 μήνες.
«Η μελέτη σε ένα έργο αποτελεί την μία από τις δύο βασικές προϋποθέσεις για την υλοποίησή του. Η δεύτερη είναι η χρηματοδότηση, για την εξασφάλισης της οποίας η μελέτη αποτελεί σχεδόν πάντα απαραίτητη προϋπόθεση. Συνεχίζουμε της παρεμβάσεις μας με στόχο την ασφάλεια των συμπολιτών μας» δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης.
Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…
Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…