Ολοκληρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «IFT 2020 Βελιγράδι, Σερβία» που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020, στην οποία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε για δεύτερη φορά.
Το κοινό της Σερβίας, αλλά και επαγγελματίες, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τουριστικό προϊόν της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, «μεσοπρόθεσμος στόχος μας είναι η αγορά της Σερβίας να αποτελέσει προνομιακό χώρο δραστηριοποίηση μας, ώστε εκμεταλλευόμενοι τους νέους οδικούς άξονες, να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες από τη χώρα αυτή».
Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFT 2020 Βελιγράδι, Σερβία» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν ακόμη ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού-Τουρισμού και Απασχόλησης Ανδρέας Ματθιόπουλος καθώς επίσης τα στελέχη της ΠΔΕ Αναστασία Καλδίρη και Παρασκευή Παπαπάσχου.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…