Πε. Απρ 25th, 2024

Νεκτάριος Φαρμάκης: Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τον τόπο μας

“Μιλήσαμε στους ανθρώπους με απλά λόγια. Πήγαμε παντού και βρεθήκαμε κοντά στο προβλήματα. Τους δείξαμε ότι θέλουμε μία Περιφέρεια των ανθρώπων και όχι των μηχανισμών.

Μία Περιφέρεια που δεν θα ανήκει στον… Περιφερειάρχη, αλλά στους πολίτες. Και μία Περιφέρεια που θα διοικείται συλλογικά, όχι από πολιτική ανάγκη, αλλά από επιλογή”, τονίζει μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, μιλώντας στο News 24/7 δύο μέρες πριν την κρίσιμη μάχη του β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών όπου θα αντιμετωπίσει τον νυν περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα.

Ο δικηγόρος από το Αγρίνιο που κατεβαίνει στις εκλογές με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζει πως θέλει την επόμενη μέρα των εκλογών να ενώσει τους πολίτες ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων μακριά από τις λογικές του παρελθόντος που πλήγωσαν τον τόπο λέγοντας “ας μας συμπαθούν οι αδιόρθωτοι κομματάρχες της παλιάς εποχής, αλλά εμείς πιστεύουμε στην κοινωνία των ελεύθερων και δημιουργικών ανθρώπων, στην κοινωνία των νέων, στην κοινωνία της προόδου. Με αυτή την κοινωνία συμμαχούμε και σε αυτή απευθυνόμαστε, χωρίς ποτέ να ρωτήσουμε κανέναν τι ψήφισε χθες και τι θα ψηφίσει αύριο”.