Πα. Απρ 19th, 2024

Τα ρέστα του για την νίκη του Κατσιφάρα δίνει ο Θάνος Μωραϊτης

Τον «νυν υπέρ πάντων αγώνα» για τη νίκη του Απόστολου Κατσιφάρα στον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών δίνει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, που μετακόμισε πρόσφατα στον ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραϊτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου και το προβάδισμα του Νεκτάριου Φαρμάκη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ το έχει πάρει πολύ… πατριωτικά και τα δίνει όλα για την επικράτηση του στενού φίλου του, όπως τον αποκαλεί, κινητοποιώντας φίλους και γνωστούς.

Άλλωστε , είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι δύο άνδρες συνδέονται με μια μακρόχρονη πολιτική φιλία που τη θεωρούν «αδερφική», με αποτέλεσμα να συνομιλούν σε τακτική βάση.

Ποιος άραγε δεν θυμάται τη συνάντηση που είχαν πριν λίγο καιρό στο Μεσσολόγι, όταν ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να βρίσκονται σε μπαράκι και να τα πίνουν μαζί με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Σύμφωνα με συνομιλητές του νέου υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, η ανανέωση της θητείας του Απόστολου Κατσιφάρα στο «τιμόνι» της Περιφέρειας αποτελεί για τον ίδιο ένα προσωπικό στοίχημα, που θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει.

Και τούτο, καθώς ο Θάνος Μωραϊτης προσδοκά στήριξη από τον νυν Περιφερειάρχη στις εθνικές εκλογές, αφού, εκτός απροόπτου, θα είναι υποψήφιος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αιτωλοακαρνανία. Μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, πρωταρχικός του στόχος δεν είναι απλά να βγει βουλευτής, αλλά να σαρώσει στις ψήφους.