Απόλυτη επιβεβαίωση για το kalpi19.gr, που πριν λίγες μέρες είχε γράψει για νέα υποψηφιότητα – έκπληξη στο συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Μιλτιάδη Βέρρα, που ανακοίνωσε την απόφασή του να κατέβει με το συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου.
Τόσο η σημερινή υποψηφιότητα, όσο και εκείνη του Δημήτρη Κατσικόπουλου, που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες, αναμένεται να στριμώξει περαιτέρω τον Απόστολο Κατσιφάρα, ο οποίος βλέπει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ να τον εγκαταλείπουν μαζικά.
«Καλωσορίζουμε έναν ενεργό άνθρωπο του τόπου. Με μακρά εμπειρία, αγώνες και γνώση των τοπικών ζητημάτων. Έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει πολλά, όχι μόνο με τη στάση ζωής και την επαγγελματική του πορεία, αλλά και μέσω του Ιατρικού συλλόγου Πατρών και του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως βουλευτής Αχαΐας.
Ενώνουμε δυνάμεις για να πάμε την περιφέρειά μας ΜΠΡΟΣΤΑ. Με στοχευμένο σχέδιο, εμπειρία και γνώση ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Οι απερχόμενοι δεν μπόρεσαν, εμείς μπορούμε. Το καταλαβαίνουν μέρα με τη μέρα οι πολίτες κι έρχονται μαζί μας!», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σπηλιόπουλος.
Από την πλευρά του, ο Μιλτιάδης Βέρρας, τόνισε:
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα ο κοινός αγώνας που δίνουμε και θα δώσουμε. Ξεκίνησα τη ζωή μου από μια πολύτεκνη, αγροτική οικογένεια και πορεύτηκα μέσα από τις προσωπικές και επαγγελματικές μου δράσεις. Βιώνοντας το σήμερα, πιστεύω πως κάθε ενεργός πολίτης, κάθε Έλληνας, πρέπει να σταθεί απέναντι στις ευθύνες του, συνυπολογίζοντας το ένδοξο παρελθόν μας και την προοπτική του μέλλοντος. Πρέπει να ενωθούν οι δυνάμεις των αυτοδημιούργητων, για να γίνει το θετικό βήμα για την Περιφέρεια και τη χώρα.
Με αυτές τις σκέψεις προσχωρώ και συντάσσομαι με τον Κώστα Σπηλιόπουλο, που ανήκει στην ίδια κατηγορία με εμένα. Θα νικήσουμε!»
Η καταστατική θέση των αιρετών, δεδομένου ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο περιλαμβάνει ελάχιστες προβλέψεις για…
Σε παρεμβάσεις που ενισχύουν τις ήπιες μορφές μετακίνησης και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών εστιάζει…
Τα όσα ορίζει η νομοθεσία για υποβάθμιση του περιβάλλοντος εφάρμοσε, χωρίς εκπτώσεις η Περιφέρεια Νοτίου…
Στόχος να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο.
Σε παρεμβάσεις ουσιαστικής αναβάθμισης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας προχώρησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας,…
Για δολιοφθορά κάνει λόγο ο δήμαρχος Λέρου, για τη μη λειτουργία του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και…