Τρ. Απρ 23rd, 2024

Στελέχη του ΚΙΝΑΛ «αδειάζουν» τον ΓΑΠ για τη στήριξη σε Κατσιφάρα

Στην Πάτρα βρέθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου και στις δηλώσεις του που έκανε ξεκαθάρισε πως το ΚΙΝΑΛ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΔΗΣΟ στηρίζουν αποκλειστικά και μόνο στην Δυτική Ελλάδα τον Απόστολο Κατσιφάρα.

Ωστόσο, πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Αχαϊας προχώρησε σε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα προς τον πρώην πρωθυπουργό, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα εξής:

«Ευτυχώς που το ανακοίνωσες για να φάει πάτο μια και καλή!!!».

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε προηγηθεί σκληρή δήλωση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλου, που συμμετέχει ως υποψήφιος στο συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου.

Με αφορμή την υπόθεση Novartis και το θέμα της άρσης της ασυλίας Λοβέρδου, ο κ. Κατσικόπουλος κάλεσε «την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. να πάρει πίσω όσο είναι ακόμα καιρός, τη στήριξη στον Απόστολο Κατσιφάρα.

«Αυτά να τα δει το ΚΙΝ.ΑΛ. που σε τοπικό επίπεδο συμπορεύεται με ον ΣΥΡΙΖΑ. Το έχω πει ξανά και το έχω πει και στην πρόεδρο τη Φώφη τη Γεννηματά «Πές ότι θα έρθει κάτω ο Τσίπρας για ομιλία και καλέσει τους υποψήφιούς του να τους δείξει. Εμείς τι θα κάνουμε; Θα είμαστε από κάτω και θα χειροκροτούμε τον άνθρωπο που μας θέλει άρση για τον Λοβέρδο; Αυτά δεν γίνονται.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του dete.gr, ο πρώην βουλευτής Κατσικόπουλος, τόνισε ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Περιφέρεια βρίσκεται ήδη σε άλλο συνδυασμό, ότι στην παράταξη Σπηλιόπουλου αναμένονται και άλλες εκπλήξεις με ηχηρά ονόματα του χώρου και όχι μόνο και ότι οι απειλές για διαγραφές δεν μπορούν να σταθούν με δεδομένες τις συνθήκες