Πα. Μαρ 29th, 2024

Δυτική Μακεδονία: Ακλόνητο φαβορί στο στοίχημα ο Κασαπίδης – Πέρασε στην 2η θέση η Ζεμπιλιάδου του ΚΙΝΑΛ

Όπως σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, έτσι και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν τις δικές τους αποδόσεις για τον νικητή που θα προκύψει μετά τις επερχόμενες εκλογές.

Μεγάλη στοιχηματική εμφανίζει ως ακλόνητο φαβορί για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τον Γιώργο Κασαπίδη που στηρίζεται από τη ΝΔ, ο οποίος δείχνει – με τις νέες αποδόσεις – να αυξάνει περισσότερο την πιθανότητα νίκης,καθώς η απόδοση έπεσε από το 1,40 της περασμένης εβδομάδας στο μόλις 1,30!

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία της «Stoiximan», προκύπτει μια μεγάλη ανατροπή όσον αφορά τη δεύτερη θέση, αφού για πρώτη φορά από την ημέρα που ξεκίνησε τις σχετικές αποδόσεις, θεωρεί ως πιθανότερη δεύτερη τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου και τρίτο τον νυν περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με στοιχεία, η πιθανότητα νίκης της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου βρίσκεται στο 5,50 (ακριβώς όπως και μια εβδομάδα πριν), ενώ για τον Θόδωρο Καρυπίδη η σχετική απόδοση ανέβηκε από το 4,50 στο 6!