Τε. Ιούν 12th, 2024

Αυτή είναι η υποψηφιότητα – έκπληξη που θα ανακοινώσει ο Κώστας Σπηλιόπουλος

Την Τρίτη, το kalpi19.gr, σας είχε ενημερώσει για την υποψηφιότητα – έκπληξη, που βρίσκεται στα σκαριά και αναμένεται να ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα στη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή και πρώην Νομάρχη Αχαϊας Δημήτρη Κατσικόπουλο, ο οποίος αναμένεται να πλαισιώσει τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κώστα Σπηλιόπουλου.

Η υποψηφιότητα του αναμένεται να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη αποσυσπείρωση στο στρατόπεδο του Απόστολου Κατσιφάρα, αφού ο Καλαβρυτινός πολιτικός είναι μαζικός, ιδιαίτερα αγαπητός στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ  – εξελέγη βουλευτής σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις – ενώ χαίρει μεγάλης εκτίμησης και αναγνώρισης στην τοπική κοινωνία.

Η υποψηφιότητα του θα καταφέρει ένα ακόμη καίριο πλήγμα στον Απόστολο Κατσιφάρα, ο οποίος βλέπει καθημερινά να του γυρίζουν την πλάτη όλο και περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, εξαιτίας της συμπόρευσής του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, είναι ακόμη νωπά τα όσα έλαβαν χώρα στην εκλογή συνέδρων του ΚΙΝΑΛ, όταν ο Απόστολος Κατσιφάρας πήγε να ψηφίσει.

Θυμίζουμε ότι μόλις έφθασε στον κτίριο του ΤΕΕ, όπου διεξαγόταν η ψηφοφορία, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν μέλη και φίλοι του κόμματος που αντιδρούν στη συνεργασία του με το κυβερνών κόμμα, άρχισαν να του φωνάζουν έντονα «έξω οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ» ενώ, άλλα του έλεγαν «Ντροπή. Θέλεις να μας πας στο ΣΥΡΙΖΑ. Τι δουλειά έχεις εδώ πέρα».