Πε. Απρ 25th, 2024

Έρχεται υποψηφιότητα – «βόμβα» στο συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου που θα στριμώξει τον Κατσιφάρα

Μια νέα υποψηφιότητα έρχεται να ταράξει τα νερά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την υποψηφιότητα κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που φέρεται να έχει λάβει την απόφαση να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κώστα Σπηλιόπουλου.

Η εν λόγω υποψηφιότητα αναμένεται να φέρει σε δύσκολη θέση τον Απόστολο Κατσιφάρα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό χάνει έδαφος και ποσοστά, λόγω της συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε ότι συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του κόμματος καταφέρεται κατά του νυν Περιφερειάρχη για μια σειρά επιλογών, όπως η συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια, όσο και των πολιτικών θέσεων που εκφράζει για την κυβερνητική πολιτική, με τελευταίο περιστατικό, τα όσα είπε από τον Πύργο κατά την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του.

Ενδεικτικό μάλιστα του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό του τοπικού ΚΙΝΑΛ για τον νυν Περιφερειάρχη, αποτελεί τα όσα έλαβαν χώρα στην εκλογή συνέδρων του ΚΙΝΑΛ, όταν ο Απόστολος Κατσιφάρας πήγε να ψηφίσει.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες την κατάσταση της Περιφέρειας, η υποψηφιότητα – βόμβα, όπως την χαρακτηρίζουν, αναμένεται να ανακατέψει για τα καλά τα Κεντροαριστερά νερά, δημιουργώντας τις συνθήκες για ένα «ντόμινο» εξελίξεων.