Πε. Απρ 25th, 2024

Φάουλ από τον «αντάρτη» υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου – Παρών στην εκδήλωση της ΝΔ για τον Γιώργο Παπαναστασίου

Ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, την περασμένη εβδομάδα, στο Αγρίνιο, παρουσία του γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Νίκου Χαρδαλιά με σκοπό να στηριχθεί η υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου καθώς και του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς, έδωσε ξεκάθαρη στήριξη στο πρόσωπο του νυν δημάρχου, λέγοντας συγκεκριμένα: “Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στο Αγρίνιο, δίπλα σε έναν ικανό δήμαρχο που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και πρέπει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο του. Η ΝΔ απερίφραστα και ξεκάθαρα στηρίζει τον Γιώργο Παπαναστασίου για την επόμενη ημέρα στον δήμο Αγρινίου.”
Εκεί, με έκπληξη, τα τοπικά κομματικά στελέχη που στο σύνολο τους “πειθαρχούν” κομματικά στηρίζοντας τον Γιώργο Παπαναστασίου, είδαν τον «αντάρτη» για το δημαρχιακό θώκο Νίκο Καζαντζή. Αξίζει να σημειωθεί  ότι ο κ. Καζαντζής ο οποίος  απομακρύνθηκε απο τη θέση του αντιδημάρχου έκτοτε σήκωσε ακολούθησε αυτόνομη πορεία για τον δήμο Αγρινίου. Ο ίδιος έδωσε το παρών και μάλιστα στην πρώτη σειρά της αίθουσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr, κανείς απο τους παρευρισκομένους δεν μπόρεσε να κατανοήσει το σκεπτικό της παρουσίας του εκεί όταν το επίσημο κόμμα έχει ξεκαθαρίσει προς όλους τους τόνους πως η ΝΔ στηρίζει τον νυν δημάρχου. Να σημειώσουμε πως κανείς απο τα γαλάζια τοπικά στελέχη  δεν ανησυχεί για την αντάρτικη υποψηφιότητα αφού σε πρόσφατη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό τοπικής εφημερίδας στο Αγρίνιο η δυναμική του νυν δημάρχου στην πρόθεση ψήφου ήταν στο 38,9 % και του κ. Καζαντζή στο 3,3%.
Μετά την επίσκεψη του κ. Χαρδαλιά στο γραφείο του δημάρχου ακολούθησε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΔ παρουσία και του ευρωβουλευτή του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος περιόδευσε στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.