Πα. Μάι 3rd, 2024

Πανικός στο εκλογικό επιτελείο του Απόστολου Κατσιφάρα

Επιβεβαιώνονται απόλυτα οι πληροφορίες που σας έχει μεταδώσει το kalpi19.gr σχετικά με τη δυσχερή θέση, στην οποία έχει περιέλθει ο συνδυασμός του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, μετά το φλερτ που έχει αναπτύξει εδώ και καιρό με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπουργούς της κυβέρνησης.
Καθημερινά όλο και περισσότερα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής του γυρίζουν την πλάτη και στρέφονται προς την υποψηφιότητα του Κώστα Σπηλιόπουλου.

Ενδεικτική της κατάστασης που διαμορφώνεται σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας, αποτελεί η πολύ μικρή προσέλευση κόσμου στην εκδήλωση που έκανε στο Παπαστράτειο Μέγαρο του Αγρινίου.

Σύμφωνα με ανθρώπους που παραβρέθηκαν, όχι μόνο μετά βίας γέμισε η κάτω αίθουσα, αλλά εντός αυτής επικρατούσε κλίμα ήττας

Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε μεγάλο πανικό στο επιτελείο, αλλά και σε συνομιλητές του Απόστολου Κατσιφάρα, που που φοβάται ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, υπάρχει κίνδυνος αποσυσπείρωσης που ενδεχομένως να οδηγήσει σε ένα πολύ αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα.