Πα. Απρ 19th, 2024

Περιφέρεια Αττικής: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πεδίο του Άρεως για αυτή την εβδομάδα

Η Περιφέρεια Αττικής γιορτάζει φέτος τη λάμψη των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου Έτους εκ του σύνεγγυς, μετατρέποντας το Πεδίο του Άρεως, το μεγαλύτερο Πάρκο του κέντρου της Αθήνας, σε ένα φωτεινό και λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο.

Το πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με μουσική, παιδικές παραστάσεις και show που χαρίζει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών ημερών συνεχίζεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και την τελευταία εβδομάδα του 2021 αλλά και τις πρώτες ημέρες του 2022.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη σε συνδυασμό με την αγαστή συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργου Δημόπουλου, της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Μαίρης Βιδάλη και του Τομεάρχη Πολιτισμού – Περιφερειακού Συμβούλου κατεξοχήν αρμόδιου για τις θεατρικές και τις μουσικές εκδηλώσεις Χάρη Ρώμα, η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα πολυσυλλεκτικό και προσαρμοσμένο στις επιταγές των καιρών πρόγραμμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, λάμψη και φώτα σε Μία γιορτή, για όλη την Αττική με ελεύθερη είσοδο.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2022 ενώ για την εβδομάδα που διανύουμε μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν:
Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στις 12:00 παιδική θεατρική παράσταση «Ρούντολφ ο τραγουδιστής (αλλά της όπερας)» και στις 16:00 συναυλία με την Ασπασία Στρατηγού και το Βασίλη Κορακάκη.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 12:00 παιδική θεατρική παράσταση «Ρούντολφ ο τραγουδιστής (αλλά της όπερας)», στις 13:00 La Petite Marguerite – Παράσταση με σαπουνόφουσκες «Ο κήπος των Ευχών» και στις 16:00 εορταστική συναυλία με την Αρτέμιδα Ματαφιά.

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στις 12:00 εορταστική συναυλία από το μουσικό σχήμα Deprofundis – μουσική μόνο με έγχορδα, στις 13:00 συναυλία με την Ερωφίλη και την ορχήστρα Smyrna και στις 16:00 μουσικό αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό από την Ένωση Ελλήνων Τραγουδιστών.

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 12:00 ένα show με σαπουνόφουσκες, η La Petite Marguerite θα μαγέψει τους μικρούς επισκέπτες, στις 13:00 εορταστικό πρόγραμμα με την Ελένη Καρακάση και στις 16:00 συναυλία με τη Μαριαλένα Ροζάκη και τον Άρη Πλασκοβίτη.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, αποχαιρετάμε το χρόνο με τη συναυλία από την Υψίφωνο Αλεξάνδρα Ματθαιουδάκη και την πιανίστρια Βίνυ Φούντα στις 12:00 και στις 16:00 με τη συναυλία των Swingin’ Cats.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις 12:00, υποδεχόμαστε το 2022, με την εορταστική συναυλία από το μουσικό σχήμα Deprofundis – μουσική μόνο με έγχορδα, στις 13:00 τη La Petite Marguerite – SHOW με σαπουνόφουσκες και στις 16:00 με τη συναυλία του Άρη Καμπανού.

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 12:00 η παιδική θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα της Οδέττης και του Αρθούρου», στις 13:00 η La Petite Marguerite – παράσταση με σαπουνόφουσκες «Ο κήπος των Ευχών» και στις 16:00 η συναυλία με το Γιάννη Σαββιδάκη και το συγκρότημά του.

Καθημερινά και έως τις 07/01/2022 στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιούνται καλλιτεχνικά εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους.

Η Περιφέρεια Αττικής ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Κυβέρνησης, προσάρμοσε τις εκδηλώσεις ώστε να πραγματοποιούνται σε κλειστό χώρο με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η είσοδος για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για τους ενηλίκους και με self test 24 ωρών για τους ανηλίκους.

Η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων είναι υποχρεωτική για όλους.