Τις δυνάμεις του στις περιφερειακές εκλογές αποφάσισε να δοκιμάσει το Τζέισον Αντιγόνη, όπως θέλει να λέγεται, το οποίο κατεβαίνει υποψήφιο με τη Ρένα Δούρου.
Το Τζέισον Αντιγόνη, που είναι Διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού, έχει μιλήσει πριν λίγο καιρό για την επιλογή του να αποκαλείται έτσι, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Το» σημαίνει «το άτομο» και είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας όταν παρουσιάστηκε στη δικαστική αίθουσα του Ειρηνοδικείου του Αμαρουσίου για να διεκδικήσει τη διαγραφή του φύλου του, από τα επίσημα αρχεία του κράτους και να αναγνωριστεί επίσημα ως το πρώτο άφυλο άτομο, στην Ελλάδα.
Μάλιστα, είχε εξηγήσει ότι επέλεξε το όνομα Αντιγόνη, διότι είναι το σύμβολο της αντίστασης του παιδιού και αυτό τον εξέφραζε.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κατακτά την 1η θέση πανελλαδικά…
"Η απόφαση αυτή είναι των αρμόδιων υπουργείων και ΟΧΙ του Δήμου Χαλανδρίου" υποστηρίζει ο Δήμαρχος.
Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…
To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…
Περιοδεία της Υπουργού Πολιτισμού στον νομό Φλώρινας.
Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.