Περιφέρεια Αττικής

Πυρά Πατούλη κατά Δούρου: Λειτουργεί ως κομματικό φερέφωνο – Στην Αττική αξίζει μια νέα αρχή

Σκληρή απάντηση στη Ρένα Δούρου η οποία αναφερόμενη στις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για το έργο Ελευσίνα-Υλίκη είπε ότι υλοποιείται από την περιφέρεια δίνει ο Γιώργος Πατούλης.

«Ο θεσμικός ρόλος της κας Δούρου την υποχρεώνει να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες της Αττικής μεταξύ άλλων και για ποιο λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί τα 4,5 αυτά χρόνια, το σύνολο του οδικού έργου Ελευσίνα – Υλίκη (όπως η ίδια παραδέχθηκε στην ανακοίνωσή της, αφού εκκρεμεί η ολοκλήρωση του τμήματος από το 17ο ως το 43ο χιλιόμετρο)», αναφέρει ο υποψήφιος περιφερειάρχης και συνεχίζει: «Αντί όμως για εξηγήσεις, επιτίθεται με δημόσια ανακοίνωσή της στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί συμπεριέλαβε στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός του, την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου».

«Η απερχόμενη περιφερειάρχης λειτουργεί για μια ακόμη φορά ως κομματικό φερέφωνο, κι όχι ως περιφερειάρχης όλων των πολιτών της Αττικής. Στην Αττική αξίζει μια νέα αρχή. Μια νέα, ικανή κι αποτελεσματική διοίκηση, που θα υλοποιήσει τα έργα εκείνα που θα κάνουν τη ζωή όλων μας , καλύτερη. Χρειάζεται μια νέα Διοίκηση που θα μπορεί να κάνει έργο», καταλήγει ο κ. Πατούλης.

Τελευταία άρθρα

Κορώνη: Εγκαίνια για το νέο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου

Μια στιγμή ιστορική για την τοπική κοινωνία. Μια στιγμή δικαίωσης μιας προσπάθειας που διήρκεσε δεκαετίες.

1 ώρα ago

Η Χάλκη επενδύει στην Υγεία

Ένα νέο «Σπίτι του Γιατρού» γίνεται πραγματικότητα.

1 ώρα ago

90ή ΔΕΘ: Ανοίγει σήμερα τις πύλες της με πάνω από 1.000 εκθέτες

Για εννέα ημέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτιστικής ζωής της Θεσσαλονίκης.

1 ώρα ago

Προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ24 “Στ. Μετρό Σύνταγμα-Στ. Μετρό Αιγάλεω”

Θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026.

1 ώρα ago

Νέα εποχή για τις συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη

50 νέα ηλεκτρικά, αρθρωτά λεωφορεία προστίθενται στον ήδη υπάρχοντα στόλο.

1 ώρα ago

Απορρίμματα: Οι 4 “παίκτες” της Σαντορίνης και το νέο κύμα ΣΔΙΤ στα νησιά

Το ΣΔΙΤ απορριμμάτων της Σαντορίνης μπαίνει στον ανταγωνιστικό διάλογο με τέσσερα σχήματα και αναμορφωμένο τεχνικό…

1 ώρα ago