Περιφέρεια Αττικής

Τα «καζάνια» του Περάματος το μόνο θέμα του ΠΕΣΥ Αττικής

Με μοναδικό θέμα την απομάκρυνση των δεξαμενών καυσίμων από το Πέραμα συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Μετά την τελευταία, μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε στην περιοχή και τις δεξαμενές να αποτελούν διαρκή απειλή για τους κατοίκους του Περάματος και των όμορων δήμων, το θέμα κρίνεται ως επείγον.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή ο Νίκος Χαρδαλιάς, που θα είναι και ο εισηγητής θα μεταφέρει και τις απαιτήσεις των δημοτικών Αρχών , με τις οποίες έχει ήδη συναντηθεί, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης.

Στη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί  δια ζώσης, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, μπορούν να συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων, με τη δυνατότητα παρεμβάσεων για το ζήτημα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι και ο ίδιος ο περιφερειάρχης έχει εκφράσει τόσο την ανησυχία του όσο και την ανάγκη απομάκρυνσης των «καζανιών» από το Πέραμα.

Τελευταία άρθρα

Παραιτήθηκε Αντιδήμαρχος στα Άγραφα – Τι δήλωσε ο Δήμαρχος

Διαβάστε τη δήλωση του Δημάρχου Αγράφων, Αλέξη Καρδαμπίκη.

5 λεπτά ago

Αιγάλεω: Δωρεάν απογευματινά χειρουργεία στη Γενική Κλινική Δ. Αττικής

Το Πρόγραμμα αφορά ασθενείς σε λίστα αναμονής για χειρουργική επέμβαση σε Δημόσιο Νοσοκομείο για χρονικό…

26 λεπτά ago

Εγγραφές και επανεγγραφές παιδικού σταθμού Δήμου Τήνου

Ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου Τήνου ανακοινώνει ότι η υποβολή των δικαιολογητικών για την εγγραφή…

40 λεπτά ago

Η Δ. Ελλάδα «Περιφέρεια – Πιλότος» για τη διαμόρφωση της εθνικής στρατηγικής 2028-2034

Η Δυτική Ελλάδα γίνεται ο «πιλότος» για την περιφερειακή ανάπτυξη σε ολόκληρη τη χώρα.

55 λεπτά ago

Θλίψη στον Άγιο Δημήτριο για τον χαμό εργαζομένου της Καθαριότητας – Το μήνυμα του Δημάρχου

Βαρύ πένθος επικρατεί στον Δήμο Αγίου Δημητρίου μετά τον τραγικό θάνατο του εργαζομένου της Υπηρεσίας…

57 λεπτά ago

Τρίπολη: Ο Κολοκοτρώνης επιστρέφει στην Πλατεία Άρεως

Μέσα σε τρεις μήνες, όπως προέβλεπε η σύμβαση, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και την Παρασκευή 12…

1 ώρα ago