Περιφέρεια Αττικής

Νέα Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Με 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Αγίας Παρασκευής, η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής.

Κατά την συνεδρίαση, τα θέματα που θα απασχολήσουν το Σώμα αφορούν σε μεγάλο βαθμό έργα για την οδική ασφάλεια και την αναβάθμιση του δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και η έγκριση της χρηματοδότησης των εορταστικών εκδηλώσεων τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, τα έργα στους δρόμους του Λεκανοπεδίου αφορούν στην αποκατάσταση φθορών, την εγκατάσταση φωτεινών σηματοδοτών, αλλά και καμερών  διαχείρισης της κυκλοφορίας, σύμφωνα με τις αποφάσεις για την εφαρμογή του νέου ΚΟΚ.

Επίσης, από τον ίδιο το Νίκο Χαρδαλιά θα τεθεί και το θέμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της «ΝΕΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗ Α.Ε.» για τις επόμενες δράσεις του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Share

Τελευταία άρθρα

Κλείνει και στην Ικαρία κατάστημα των ΕΛΤΑ – Παρέμβαση του Δημάρχου

Φ. Καρούτσος: "Τα ΕΛΤΑ για 10ετίες συνυφάνθηκαν με την εξυπηρέτηση και την ίδια την ιστορία…

2 ώρες ago

Άγ. Νικόλαος: Πρόταση χρηματοδότησης στην Περιφέρεια Κρήτης για την ίδρυση ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Κατατίθεται στην Περιφέρεια Κρήτης από το Δήμο Αγίου Νικολάου η πρόταση για τη χρηματοδότηση Κέντρου…

2 ώρες ago

Κιλκίς: εγκατάλειψη επικίνδυνων βιοκτόνων σε κοινόχρηστη περιοχή

Ο Δήμος κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων.

3 ώρες ago

Η Καλαμάτα διεκδικεί τον τίτλο της Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας

Ο Δήμος Καλαμάτας και το Συμβούλιο Νεολαίας στο πλαίσιο της διεκδίκησης της Εθνικής Πρωτεύουσας Νεολαίας,…

3 ώρες ago

Προχωρά η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Αμαρύνθου – Υπογράφηκε η σύμβαση για τη β’ φάση του έργου

Η πρώτη φάση της ανάπλασης έχει ήδη αποδώσει ένα ιδιαίτερα θετικό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα

3 ώρες ago

Φολέγανδρος: Αναβάθμιση υποδομών με έργα ουσίας

Συνεχής αναβάθμιση των υποδομών για τη βελτίωση της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών.

4 ώρες ago