Περιφέρεια Αττικής

Μπροστά ο Τάσος Ευσταθίου στην Ηλιούπολη

Την εμπιστοσύνη τους στον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης Τάσο Ευσταθίου επέδειξαν έμπρακτα εκατοντάδες πολίτες που κατέκλυσαν την περασμένη Κυριακή το Δημοτικό αναψυκτήριο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα νίκης του συνδυασμού του «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, αφού ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την ανταπόκρισή τους, δεσμεύτηκε απέναντί τους ότι «δεν θα προδώσω ΠΟΤΕ και με ΤΙΠΟΤΑ ούτε την εμπιστοσύνη, ούτε την πίστη που μου δείχνετε».

Αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας της πόλης και άσκησε έντονη κριτική στο σημερινό Δήμαρχο, ωστόσο –όπως είπε- «δεν είναι στην ιδεολογία μας να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών, κάνοντας μόνο κριτική. Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις και όραμα, που καταθέτουμε στους δημότες».

Ο κ. Ευσταθίου κάλεσε ειδικά τους νέους, αλλά και όλους όσους ζουν και εργάζονται στην Ηλιούπολη, να πλαισιώσουν την προσπάθειά του και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τις δικές του, ανεξάρτητα από πολιτικές διαχωριστικές γραμμές «για να κάνουμε την πόλη μας πρώτη στο λεκανοπέδιο και –γιατί όχι- στην Ελλάδα. Μία πόλη πρότυπο που θα έχει επισκέπτες και όχι διερχόμενους».

Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, οι βουλευτές Άννα Καραμανλή και Σοφία Βούλτεψη, καθώς και οι Υποψήφιοι βουλευτές Πάνος Παναγιωτόπουλος, πρώην Υπουργός, Παρασκευάς Γιαννόπουλος, Γιάννης Καλλιάνος και Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού.

Επίσης, ο τέως Δήμαρχος Ηλιούπολης Θόδωρος Γιωργάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Πανταζόπουλος, ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Αλέκος Σπύρου, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηλιούπολης Στάθης Ευσταθόπουλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος, οι επικεφαλής παράταξης Χρήστος Κοκοτίνης & Χατζηδάκης Γιώργος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γεώργιος Βλάχος & Παναγιώτης Πατσαβός και Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Παρευρέθησαν επίσης, η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ηλιούπολης Συνοδινού Γεωργία, ο πρόεδρος του Γ.Σ.Η. Τρομπέτας Ανδρέας, ο πρόεδρος των Κρητών Πρωτοπαπαδάκης Κώστας, ο πρόεδρος Αρκάδων Αντζινάς Νίκος, ο πρόεδρος Λευκαδίων Γεωργάκης Βαγγέλης, ο πρόεδρος Ηπειρωτών Σπέγγος Νικόλαος, η πρόεδρος Ελευθεριανιτών Ναυπακτίας Χαραλαμποπούλου Ελευθερία, ο πρόεδρος Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Μαρούλης Στέλιος, ο Αντιδήμαρχος Ψειρόπουλος Στάθης, ο πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Γιαννόπουλος Θέμης, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Τζαμάκος Θανάσης, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Πούλος Γιάννης, εκπρόσωπος ΕΝΑΚ, Καλαρρύτης Χρήστος, Καπίρη Έλενα, Καλαντίδης Δημήτρης, Δουβή Αγγελική, Αντζινάς Γιάννης και Βιδάλης Παναγιώτης κ.α.

Τελευταία άρθρα

Αναβαθμισμένος χώρος αναψυχής και άθλησης η Φρεαττύδα

Η παραλία της Φρεαττύδας άλλαξε εικόνα και έγινε ακόμη πιο λειτουργική, ασφαλής και προσβάσιμη για…

7 ώρες ago

Πρωτοποριακό μοντέλο αντιπλημμυρικής προστασίας αναπτύσσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή η Περιφέρεια…

7 ώρες ago

Δωρεά 160 εκ. ευρώ από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες για αναβάθμιση πανεπιστημίων

Αναβαθμίζονται χώροι και κτιριακές υποδομές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και…

8 ώρες ago

Taste Lesvos: Νέα γιορτή γαστρονομίας από τον Δήμο Μυτιλήνης

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στο φεστιβάλ δηλώνοντάς το έως και τις 7 Αυγούστου, στο…

8 ώρες ago

560.000 ευρώ για νέο γήπεδο 8×8 στο Τυχερό του Δήμου Σουφλίου

Περιοδεία του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στο νομό Έβρου.

9 ώρες ago