Τέσσερα σημαντικά έργα, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ που θα βελτιώσουν τις υποδομές του δήμου Παλαιού Φαλήρου και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής, είδε από κοντά ο περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από το δήμαρχο της πόλης.
Συνεχίζοντας το πρόγραμμα επισκέψεών του στους δήμους του Λεκανοπεδίου όπου εκτελούνται, ή δρομολογούνται έργα και προκειμένου να δεί από κοντά τις ανάγκες της κάθε περιοχής, ο επικεφαλής της Περιφερειακής Αρχής είχε συνάντηση εργασίας με τον Γιάννη Φωστηρόπουλο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Δημαρχιακό Μέγαρο Παλαιού Φαλήρου, εξετάστηκαν τα χρονοδιαγράμματα καθώς και τα επόμενα βήματα υλοποίησης, για τα μεγάλα έργα που αφορούν στη:
Η διοίκηση της Περιφέριας έχει στόχο την αλλαγή της εικόνας σε κάθε γειτονιά της Αττικής και να ανταποκριθεί στις ανάγκες της καθημερινότητας των πολιτών.
Όπως τονίζεται, κάθε έργο που υλοποιείται έχει συγκεκριμένο σχέδιο ολοκλήρωσης, χρηματοδότηση και στόχευση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών.
Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, μιλώντας για την πορεία των έργων δήλωσε ότι η διοίκηση της Περιφέρειας έχει συμβάλει αποφασιστικά στο να ξεμπλοκάρουμε ζητήματα που για χρόνια μας δημιουργούσαν προβλήματα.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Αττικής συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, πραγματοποίησε αυτοψία στο ιστορικό διατηρητέο κτήριο «Φλοίσβος», όπου πρόκειται να εκτελεστούν οι εργασίες πλήρους ανακαίνισης καθώς και ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου, ενώ επισκέφθηκε και σημεία της παραλιακής ζώνης όπου σχεδιάζεται η χάραξη νέου ποδηλατόδρομου/πεζόδρομου, ενταγμένου στο ευρύτερο πρόγραμμα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.
Το έργο έχει λάβει ήδη έγκριση για χρηματοδότηση, ύψους 1,5 εκ. ευρώ από Περιφερειακό Επιχειρησιακό…
Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων οι Συμπληρωματικές Συμβάσεις.
Θα δώσει τη δυνατότητα διακοπών σε 300.000 δικαιούχους σε όλη τη χώρα.
Μέσω της αξιοποίησης των πόρων των Ο.Χ.Ε. μπορεί να γίνει περισσότερο εφικτή η αποκέντρωση.
Πρόκειται για δύο καινούργια πετρελαιοκίνητα ημιφορτηγά, διπλοκάμπινα, αγροτικού τύπου, με αυτόνομο πυροσβεστικό σύστημα.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 σχετικά με τα αποθέματα του…