Πε. Απρ 25th, 2024

Συνάντηση Μητσοτάκη με Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο

Όπως πρώτοι γράψαμε ως kalpi19.gr, τα χρίσματα για τις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, δόθηκαν στον Γιώργο Κασαπίδη και στον Χρήστο Μέτιο, αντίστοιχα, από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά από συνάντηση που είχε μαζί τους το μεσημέρι της Τρίτης.

Με την επισημομοποίηση της υποψηφιότητας του βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη στην Δυτική Μακεδονία «κλείδωσαν» πλέον όλες οι υποψηφιότητες των υποψήφιων περιφερειαρχών της ΝΔ στη Βόρειο Ελλάδα, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηρίξει τον νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη γιορτή του πολιούχου της πόλης Αγίου Δημητρίου.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς η ΝΔ αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό της πρόγραμμα για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας.