Με την υποψηφιότητα του Γιάννη Κουράκη να «κλειδώνει» για την περιφέρεια Κρήτης με την ΝΔ, η μοναδική εκκρεμότητα της Πειραιώς εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών παραμένει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος έχει αναλάβει τον συντονισμό της «γαλάζιας» πτέρυγας εν όψει των επικείμενων εκλογών, σχεδιάζει συνάντηση με τους πέντε Αντιπεριφερειάρχες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να διεκδικήσουν την περιφέρεια με την στήριξη της ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr, οι τέσσερεις υποψήφιοι για το «γαλάζιο χρίσμα» είναι ο νυν περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, καθώς και ο π. υπουργός Αλέξανδρος Κοντός.
Αναμένεται στις επόμενες ημέρες η ανακοίνωση της «γαλάζιας» υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.