Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και η αξιολόγηση προτάσεων για δράσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, θα είναι το αντικείμενο της 5ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Ξάνθη.

Ο περιφερειάρχης και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Περιφερειακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία, Θράκη» 2021 – 2027, Χριστόδουλος Τοψίδης, θα ενημερώσει τα στελέχη της Επιτροπής για τα δρομολογούμενα και εκτελούμενα έργα, ενώ θα ζητήσει την έγκριση των αποφάσεων της προηγούμενης συνεδρίασης.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα υπάρξει ενημέρωση για κρίσιμα ζητήματα , όπως για τις Ολοκληρωμένες Χωρικές, Επενδύσεις, τη Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης και την πρόοδο υλοποίησης της Στρατηγικής για την Πληροφόρηση και την Επικοινωνία του Προγράμματος – Ενημέρωση για τα Έργα Στρατηγικής σημασίας.