ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας: Υπογραφή σύμβασης για την ανέγερση νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας

Τη σύμβαση του έργου για την «Ανέγερση νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας-Β΄ Φάση» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης. Το έργο με συμβατικό τίμημα 3.4 εκ. €. συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους. Είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2021- 2027», στην Προτεραιότητα «Ενίσχυση της Κοινωνικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας».

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη και αρμόδιου Τεχνικών Έργων Λάζαρου Γκερεχτέ, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κωνσταντίνου Βύζα, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας Νίκου Σαμαρά, του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Τάσου Φούντογλου, του Δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή και της Περιφερειακής Συμβούλου Ευθαλίας Ράνδου, καθώς και στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας «Διαγιγνώσκοντας την ανάγκη ταχείας παρέμβασης για το έργο αυτό, προχωρήσαμε όλες τις διαδικασίες ώστε να φτάσουμε στη σημερινή υπογραφή σύμβασης της Ανέγερσης του νέου Κέντρου Υγείας Σιάτιστας. Οφείλουμε αυτό το έργο στους πολίτες του Δήμου Βοΐου, σε μια περιοχή που στηρίζουμε όπως στηρίζουμε κάθε περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Και αυτή τη φορά το έργο θα γίνει».

Τελευταία άρθρα

Συνάντηση Κ. Μουτζούρη με αντιπροσωπεία από το Αλιαγά της Τουρκίας

Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…

2 ώρες ago

Επικοινωνία μέσω Post-it στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…

3 ώρες ago

Το πρώτο παγκάκι «διπλής όψης» στην Ελλάδα τοποθετήθηκε στον Άλιμο

Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…

3 ώρες ago

Μέτρα προστασίας από τη ζέστη λαμβάνουν οι δήμοι

Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…

3 ώρες ago

Ενισχύονται οι δράσεις καταπολέμησης των κουνουπιών σε Ελληνικό & Αργυρούπολη

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…

3 ώρες ago

Συνεδρίαση του Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π. Ανατολικής Αττικής για αντισεισμική ετοιμότητα

Την ενίσχυσης της πρόληψης, της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων, έναντι των…

4 ώρες ago