Δήλωση του Περιφερειάρχη Ηπείρου για την εκλογή του Κων. Τασούλα ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας
      Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, μετά την εκλογή του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα ως Προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε τα εξής:
«Η εκλογή του είναι μεγάλη τιμή πρώτα για την Ήπειρο και μετά για τον ίδιο τον Κώστα Τασούλα γιατί είναι ο δεύτερος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ελλάδος, ο οποίος προέρχεται από την Ήπειρο. Θεωρώ ότι η σημερινή ημέρα είναι ημέρα γιορτής για την Ήπειρο και για όλους τους Ηπειρώτες. Αισθάνομαι και προσωπικά ιδιαίτερη χαρά γιατί πάντοτε με τιμούσε, όπως και πολλούς Ηπειρώτες, με τη φιλία του.
Με την εκάστοτε πολιτική του ιδιότητα ήταν πάντοτε συμπαραστάτης σε ζητήματα που αφορούσαν την Ήπειρο και τώρα είμαι βέβαιος ότι από το Ανώτατο Πολιτειακό αξίωμα της χώρας μας θα εκφράσει με τον ιδανικότερο τρόπο τον εΕλληνικό λαό, θα υπερασπίσει και θα προωθήσει με σθεναρότητα και αποτελεσματικότητα τα Εθνικά μας δίκαια».