Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον νέο Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτα Κακλαμάνη.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Τρεπεκλής συνεχάρη τον κ. Κακλαμάνη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.
Οι δύο άνδρες, συνδεόμενοι με μακροχρόνια φιλία και κοινή πορεία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο Περιφερειάρχης προσκάλεσε τον κ. Κακλαμάνη να επισκεφθεί την Κέρκυρα, έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, εκφράζοντας την επιθυμία για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της Βουλής των Ελλήνων.
Παράλληλα, στη συνάντηση έγινε μια πρώτη διερεύνηση για το ενδεχόμενο τοποθέτησης αγάλματος του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, στο χώρο της Βουλής των Ελλήνων, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της συμβολής του στη θεμελίωση του ελληνικού κράτους.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…