ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Xρήση drones από την Περιφ. Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση του φαινομένου απόρριψης νεκρών ζώων

Από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σημειώθηκαν αλλεπάλληλα κρούσματα απόρριψης νεκρών ζώων στις περιοχές του Πεδίου Βολής Αμπελώνα, στην Ροδιά και στην περιοχή Φαλάνης – Αμπελώνα.

Με σκοπό την προστασία τόσο της Δημόσιας Υγείας, όσο και του ζωικού κεφαλαίου της περιοχής, η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενεργοποίησε τον μηχανισμό επιτήρησης περιοχών της Θεσσαλίας με drones με στόχο τον εντοπισμό, τη σύλληψη και την παραπομπή στη δικαιοσύνη των υπευθύνων.

Παρακαλείται το κοινό να συνδράμει στην προσπάθεια της Περιφέρειας Θεσσαλίας με όποια πληροφορία υποπέσει στην αντίληψη του.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

7 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

8 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

9 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

9 ώρες ago