ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

FOOD EXPO 2025: Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Προβολή & εξωστρέφεια για τα τοπικά προϊόντα

H Περιφέρεια Πελοποννήσου, προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων & ποτών «FOOD EXPO-2025», που θα λάβει χώρα 8-10 Μαρτίου 2025 στο Athens Metropolitan Expo.

Η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη χώρα, FOOD EXPO των 1.300 εκθετών (κλάδου τροφίμων-ποτών και οίνου) και των 35.000 επισκεπτών από όλο τον κόσμο, είναι αδιαμφισβήτητα μία έκθεση με διεθνές αποτύπωμα και υψηλή αναγνώριση από την Παγκόσμια F&B Βιομηχανία, παρέχοντας τη δυνατότητα ανάδειξης των Πελοποννησιακών προϊόντων και σύναψης εμπορικών συμφωνιών με χιλιάδες Έλληνες και διεθνείς αγοραστές.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο email: tourismos@arcadia.gr, έως και την 20η Ιανουαρίου 2025, ημέρα Δευτέρα με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο Επιμελητήριο του Νομού που είναι μέλη.

Λόγω του περιορισμένου χώρου, η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της οινοποιείας, θα φιλοξενηθούν στον εκθεσιακό χώρο της Oenotelia, πλησίον του Wine Tasting Area, οπότε και θα τηρηθεί ξεχωριστή σειρά προτεραιότητας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το (50%) της συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής (50%), θα καλυφθεί από τους εκθέτες.

Σε περίπτωση ακύρωσης, το ποσό αυτό επιστρέφεται μόνο στην περίπτωση αναπλήρωσης της θέσης.

Το προβλεπόμενο κόστος συμμετοχής, για ένα περίπτερο επιφάνειας περίπου 6 τ.μ., θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων και δεν θα ξεπερνά τα χίλια ευρώ (1.000,00 €) συμπ.ΦΠΑ, ανά εκθέτη (στο ανωτέρω ποσό περιλαμβάνεται το κόστος εγγραφής).

Τελευταία άρθρα

Νίκος Χαρδαλιάς από τις Βρυξέλλες: Διεκδικεί περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους για έργα σε κάθε γωνιά της Αττικής

Με σαφές διεκδικητικό πλαίσιο και επίκεντρο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος…

7 ώρες ago

Στην Επιτροπή Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Οινουσσών

Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή στρατηγική για τα νησιά.

10 ώρες ago

Το ParkOut City Flow έρχεται στην Κυψέλη

Nέα προσέγγιση στην αστική μετακίνηση.

10 ώρες ago

Nέος μεγάλος υπόγειος αγωγός απορροής ομβρίων υδάτων στην Ηράκλεια

Στόχος είναι η ενίσχυση της ασφάλειας και η προστασία της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.

10 ώρες ago

830.000 ευρώ για την αναβάθμιση 11 γηπέδων του Δήμου Ιωαννιτών

Οι παρεμβάσεις δεν περιορίζονται στη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων, αλλά αποσκοπούν πρωτίστως στην κάλυψη…

10 ώρες ago

Ζάκυνθος: Oικονομική ενίσχυση από τη Βουλή των Ελλήνων στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, υπέγραψε την έγκριση νέας οικονομικής ενίσχυσης ύψους…

11 ώρες ago