ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Στη σύσκεψη εργασίας του Υφυπουργού Εσωτερικών συμμετείχε ο Κώστας Γκιουλέκας

Στη σύσκεψη εργασίας που διοργάνωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Γκιουλέκας συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης μαζί με τους Περιφερειάρχες, Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αηδονά και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη στο Διοικητήριο Θεσσαλονίκης.

Μία συνάντηση όπου αναπτύχθηκαν οι σχεδιασμοί και οι παρεμβάσεις ανά Περιφέρεια καθώς και τα κοινά πεδία δράσεων διαπεριφερειακής συνεργασίας όπως θα εξελιχθούν με τον συντονισμό του ΥΜΑΘ.

Στο επίκεντρο του σχεδιασμού χρηματοδοτικά εργαλεία, κατευθύνσεις σε εξαγωγικές δραστηριότητες και επενδυτικές πρωτοβουλίες.

“Κάνουμε πράξη την σύνδεση της Εγνατίας Οδού όχι μόνο οδικά αλλά και στους τομείς της Επιχειρηματικότητας, της Τεχνολογίας-Καινοτομίας, του Τουρισμού-Πολιτισμού. Το ΒορειοΕλλαδικό τόξο, όπως τόνισα, διοικητικά μπορεί να διαχωρίζεται, αναπτυξιακά όμως είναι ενιαίο και συμπληρωματικά πρέπει να λειτουργεί”
ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αμανατίδης.

Τελευταία άρθρα

Επίθεση με συνθήματα στο σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Το ζήτημα της αξιοποίησης των προσφυγικών της λεωφόρου Αλεξάνδρας ήταν, σύμφωνα με εκτιμήσεις, το κίνητρο…

17 λεπτά ago

Νέα εποχή για το Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Παραχωρήθηκε για 40 χρόνια στην Fraport.

24 λεπτά ago

Σύγχρονο & ασφαλές δίκτυο ποδηλατοδρόμων σχεδιάζει ο Δήμος Αθηναίων

Ενισχύεται η βιώσιμη κινητικότητα και βελτιώνεται η καθημερινότητα στην πόλη.

38 λεπτά ago

Θεσσαλονίκη: Βανδαλισμοί σε παιδική χαρά

Η παιδική χαρά του δήμου στην Άνω Πόλη, στην πλατεία Καλλιθέας, έγινε στόχος των γνωστών-αγνώστων.

47 λεπτά ago

Ενίσχυση της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ηλιούπολης

Σημαντική για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και την διευκόλυνση της…

1 ώρα ago

Ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων από την Περιφέρεια Αττικής

Τα έργα και τις παρεμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων της Αγίας Παρασκευής χρηματοδοτεί…

2 ώρες ago