Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στο τουριστικό roadshow που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 20 B2B συναντήσεις με travel agents και tour operators της γερμανικής αγοράς.
Η γερμανική αγορά αποτελεί παραδοσιακά μία από τις κύριες πηγές τουριστικής ζήτησης για την Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Αυτήν την περίοδο, ωστόσο, παρουσιάζει ιδιαίτερη δυναμική. Η δυναμική αυτή αφενός αντικατοπτρίζει την ανάκαμψη από την προσωρινή μείωση που καταγράφηκε το 2023, αφετέρου προοιωνίζεται ακόμη μεγαλύτερη αύξηση για το 2025, χάρη στη νέα αεροπορική σύνδεση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας με τη Φρανκφούρτη.
Επόμενο βήμα η διαγωνιστική διαδικασία για τον εξοπλισμό.
Μια διοργάνωση που αναδεικνύει τη δύναμη της συμμετοχής, την ισότητα, την προσβασιμότητα και τον σεβασμό…
Πιο πράσινη και φιλική για τους κατοίκους του κέντρου της πόλης είναι η πλατεία Κλαυθμώνος,…
Στον διεθνή διάλογο για τις βιώσιμες πόλεις, στο πλαίσιο του 6ου Forum of Mayors του…
Μέτρα για το ενεργειακό κόστος των Δήμων, τη διασφάλιση επαρκούς ενεργειακού χώρου και την χρηματοδότηση…