slider

Χαρδαλιάς: «Η φροντίδα για τα μέλη της οικογένειας της Περιφέρειάς μας είναι αυτονόητη»

Στην έγκριση του κατασκηνωτικού προγράμματος για τα παιδιά των υπαλλήλων, συνολικού προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, προχώρησε με απόφασή της η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο των δράσεων ενίσχυσης των παροχών και των διευκολύνσεων προς το προσωπικό της.

«Οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής είναι τα μέλη της μεγάλης οικογένειάς μας και η φροντίδα μας για αυτήν είναι αυτονόητη» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε: «Η διασφάλιση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος και ο σεβασμός προς τις ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους, είναι βασική αρχή της διοίκησής μας και πυλώνας για την απρόσκοπτη εργασιακή καθημερινότητα. Στόχος του κατασκηνωτικού προγράμματος είναι να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά των εργαζομένων να απολαύσουν τις διακοπές τους, να κοινωνικοποιηθούν, διευκολύνοντας παράλληλα τους γονείς, ώστε να εναρμονίσουν τις επαγγελματικές και προσωπικές τους υποχρεώσεις τους καλοκαιρινούς μήνες. Σε συνεννόηση με τους εργαζομένους, έχουμε τη βούληση να αναλάβουμε και άλλες πρωτοβουλίες, που θα διευκολύνουν την καθημερινή ζωή τους και θα αναπτύξουν περαιτέρω τις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης».

Το πρόγραμμα αφορά στην κάλυψη τροφείων και διαμονής παιδιών ηλικίας 4 έως 16 ετών μέσα στους θερινούς μήνες και έως για δύο εβδομάδες, χρονικό διάστημα το οποίο διπλασιάζεται στην περίπτωση που επιλέγονται κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις στους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου Λίμνης – Αγ. Άννας. Δικαιούχοι συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι όλοι οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής, ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης, οι οποίοι μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις και το χρονικό διάστημα της επιλογής τους.

Τελευταία άρθρα

Νίκος Χαρδαλιάς από τις Βρυξέλλες: Διεκδικεί περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους για έργα σε κάθε γωνιά της Αττικής

Με σαφές διεκδικητικό πλαίσιο και επίκεντρο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος…

6 ώρες ago

Στην Επιτροπή Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Οινουσσών

Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή στρατηγική για τα νησιά.

9 ώρες ago

Το ParkOut City Flow έρχεται στην Κυψέλη

Nέα προσέγγιση στην αστική μετακίνηση.

9 ώρες ago

Nέος μεγάλος υπόγειος αγωγός απορροής ομβρίων υδάτων στην Ηράκλεια

Στόχος είναι η ενίσχυση της ασφάλειας και η προστασία της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.

10 ώρες ago

830.000 ευρώ για την αναβάθμιση 11 γηπέδων του Δήμου Ιωαννιτών

Οι παρεμβάσεις δεν περιορίζονται στη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων, αλλά αποσκοπούν πρωτίστως στην κάλυψη…

10 ώρες ago

Ζάκυνθος: Oικονομική ενίσχυση από τη Βουλή των Ελλήνων στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, υπέγραψε την έγκριση νέας οικονομικής ενίσχυσης ύψους…

11 ώρες ago