Σα. Μάι 18th, 2024

Ενημερωτική εκδήλωση από την Περιφέρεια Αττικής και το Κέντρο Ερευνών για θέματα Ισότητας με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών  

 

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου (11:00-15:00) στον εσωτερικό χώρο των σταθμών Μετρό Συντάγματος και Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Γ. Πατούλης: « Λέμε όχι στη βία και το φόβο. Είμαστε στο πλευρό των γυναικών που έχουν υποστεί κακοποίηση»

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος “ΑΤΤΙΚΗ”  της Περιφέρειας Αττικής, διοργανώνει σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών για θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, την Παρασκευή 24/11 και ώρες 11:00 με 15:00 στον εσωτερικό χώρο των σταθμών μετρό Συντάγματος και Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα παρευρίσκονται ειδικοί/ες επιστήμονες με σκοπό να παρέχουν ενημέρωση και πληροφόρηση σε κάθε ενδιαφερόμενο άτομο. Στόχος είναι να παρασχεθεί βοήθεια σε  γυναίκες κάθε ηλικίας, προκειμένου να μην σιωπούν απέναντι στον φόβο και να λένε ΟΧΙ σε κάθε μορφή βίας και κακοποίησης.

Παράλληλα θα δοθούν πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό για τα Συμβουλευτικά Κέντρα και τους Ξενώνες Φιλοξενίας Γυναικών – Θυμάτων Βίας που στηρίζει η Περιφέρεια Αττικής, μέσω του Περιφερειακού Προγράμματος «Αττική».