Σύσκεψη με τους 13 περιφερειάρχες της επικράτειας, είχε στο υπουργείο Εσωτερικών, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.
Κατά την συνάντηση τέθηκαν οικονομικά και θεσμικά ζητήματα και ζητήθηκε εν όψιν της κατάθεσης του προυπολογισμού να προβλεφθούν οι απαιτούμενοι πόροι από το ΠΔΕ και τους ΚΑΠ , έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουν οι Περιφέρειες προβλήματα χρηματοδότησης.
Επίσης δρομολογείτε η δημιουργία ομάδας εργασίας στην οποία θα συμμετέχουν ΕΝΠΕ – ΚΕΔΕ και υπουργείο Εσωτερικών στην κατεύθυνση ενίσχυσης του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της αύξησης των αρμοδιοτήτων της , όπως άλλωστε έχει εξαγγείλει πολλάκις και η πολιτική ηγεσία.
Η συνάντηση του υπουργού με τους περιφερειάρχες εντάσσεται στη γενικότερη κυβερνητική πολιτική ενίσχυσης της περιφερειακής διοίκησης και του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…
1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…
Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…
Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…