Πε. Μαρ 28th, 2024

Μητσοτάκης: Κάθε μήνα θα επισκέπτομαι την Περιφέρεια

Με την επίσκεψη στον δήμο Ιωαννιτών, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης η παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε στο δημοτικό μέγαρο, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, με τον οποίο είχαν συνάντηση 45 λεπτών, κατά την οποία συζήτησαν ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρωθυπουργός δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ότι είχε μια εξαιρετική ενημέρωση και πως προσβλέπει σε μία τακτική και ουσιαστική συνεργασία με τον νέο δήμαρχο Ιωαννίνων, στον οποίον ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως, ο κ. Ελισάφ, κατά τη συνομιλία τους, αναγνώρισε τις παρεμβάσεις από την κυβέρνηση, οι οποίες διευκολύνουν την κυβερνησιμότητα των δήμων και απαλύνουν τα προβλήματα.

Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε ότι ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία από την Ήπειρο και δήλωσε ότι τιμά την προεκλογική του δέσμευση για επαφές με την Περιφέρεια, ενώ υπογράμμισε ότι πρόθεσή του είναι, μία φορά τον μήνα κατ’ ελάχιστον, να περιοδεύει στην ελληνική Περιφέρεια