ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Xρηματοδότηση παρεμβάσεων για το οδικό δίκτυο της Γορτυνίας

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Κώστα Κατσαφάδο, παρουσία του Δημάρχου Γορτυνίας, Ευστάθιου Κούλη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι εκτεταμένες ζημιές που έχουν προκληθεί στο οδικό δίκτυο της Γορτυνίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, καθώς και η ανάγκη άμεσης χρηματοδότησης για την αποκατάσταση κρίσιμων υποδομών στην περιοχή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των αποφάσεων και των διεκδικήσεων που διατυπώθηκαν στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με κοινό στόχο την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων για την αποκατάσταση των ζημιών και την προστασία της ασφαλούς κυκλοφορίας στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Γορτυνίας.

Τελευταία άρθρα

Αποκατάσταση του τραμπολίνου από τον Δήμο Ρόδου

Ο Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης, υποσχέθηκε να προχωρήσει σε ολική ανάπλαση του τραμπολίνου, σήμα κατατεθέν…

2 ώρες ago

Ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της πλατείας Νέας Κηφισιάς

Θα ακολουθήσει η διαμόρφωση ζώνης περιπάτου στην περιοχή.

2 ώρες ago

Η Περιφέρεια Κρήτης αναδεικνύει τους ανεμόμυλους στο Οροπέδιο Λασιθίου

Προστατεύεται η πολιτιστική κληρονομιά και ενισχύεται η αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.

2 ώρες ago

Αναβάθμιση Υδρευτικών Εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑ Βόλβης από την Περιφέρεια

Θα εγκατασταθούν 3 ολοκληρωμένες μονάδες επεξεργασίας νερού με κατάλληλες βαθμίδες φίλτρανσης, προεπεξεργασίας και αντίστροφης ώσμωσης.

2 ώρες ago

Διεθνής προβολή για τα θεσσαλικά τυροκομικά προϊόντα στο Παρίσι

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη διεθνή έκθεση «Salon du Fromage et des Produits Laitiers».

3 ώρες ago

Συνάντηση εργασίας Πτωχού με Χατζηδάκη – Κυρανάκη – Βλάση

Συζητήθηκε η πιλοτική αξιοποίηση τμημάτων του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο.

3 ώρες ago