Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις εκλογές του 2028 προανήγγειλε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Καράογλου σε συνέντευξή του.
Μιλώντας στην εκπομπή «Δημότης Online» της TV100 είπε ότι «θεωρώ ότι μπροστά μου ανοίγεται η πρόκληση της τοπικής αυτοδιοίκησης β’ βαθμού» και συμπλήρωσε ότι «είναι ο πρώτος μου έρωτας».
«Θα καταθέσω την υποψηφιότητά μου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το 2028, όταν έρθει η ώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου.
Με σαφές θεσμικό και πολιτικό στίγμα αναμένεται να δώσει το «παρών» στη φετινή 90ή Διεθνή…
Έχασε την αδερφή του από ανακοπή, την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.
Ο Περιφερειάρχης άνοιξε τον φάκελο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δρομολογούνται στην περιοχή.
Eπένδυση 6 εκατ. ευρώ για έναν σύγχρονο, προσβάσιμο, πράσινο και λειτουργικό δημόσιο χώρο.
Έργα και δράσεις συνολικού ύψους 2,3 δισ. ευρώ.
Ένα ακίνητο της σιδηροδρομικής περιουσίας αποκτά νέα ζωή, συνδέοντας την αξιοποίησή του με τον πολιτισμό…