Με «ανεβασμένη» διάθεση υποδέχτηκε τη νέα εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, όπως φαίνεται από βίντεο που δημοσίευσε στην πλατφόρμα του Instagram.
Στο βίντεο, ο Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, συζητάνε πόσες φορές «το κάνουνε», με το βίντεο να έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές από την ώρα που ανέβηκε.
Παρά το γεγονός ότι δεν διευκρινίζει σε τι ακριβώς αναφέρεται, καθώς το βίντεο θα έχει και συνέχεια, στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης ο Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρει: «Τα πράγματα είναι πολύ απλά.. με την Γιώτα θα το κάνουμε όσες φορές χρειαστεί.. μέχρι να το κάνουμε σωστά!».
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.