Την προσοχή των συνεργατών του εφιστά ένας ακόμη Δήμος της Αττικής καθώς φαίνεται πως απατεώνες προσπαθούν να αποσπάσουν σημαντικές πληροφορίες και χρηματικά ποσά μέσω τηλεφώνου.
Ο Δήμος Ασπροπύργου ενημερώνει ότι επιτήδειοι προσποιούνται τους υπαλλήλους της Ταμειακής Υπηρεσίας με σκοπό να αποσπάσουν τραπεζικούς κωδικούς και ζητά σε περίπτωση παρόμοιας ενόχλησης φυσικών προσώπων ή επιχειρήσεων να επικοινωνήσουν αμέσως με την Οικονομική και Ταμειακή Υπηρεσία του.
Η επικοινωνία από τους επιτήδειους γίνεται μέσω κινητού τηλεφώνου.
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ενημερώνουμε τους προμηθευτές του Δήμου Ασπροπύργου ότι απατεώνες που προσποιούνται τους υπαλλήλους της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου προσεγγίζουν μέσω τηλεφώνου (ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ) επαγγελματίες, που τα εντάλματα τους είναι στη διαδικασία εξόφλησης, προκειμένου με διάφορες ανυπόστατες αιτιολογίες να τους αποσπάσουν Τραπεζικούς κωδικούς.
Ο Δήμος Ασπροπύργου έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων στο Τ.Α. Ασπροπύργου.
Παρακαλούμε για την προσοχή των εξωτερικών συνεργατών (φυσικών προσώπων ή επιχειρήσεων) του Δήμου, ώστε σε περίπτωση παρόμοιας ενόχλησής τους να επικοινωνήσουν αμέσως με την Οικονομική και Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα: 2132006482, 2132006467.
Δύο ολοκαίνουργια σχολικά κτίρια αναμένεται να υποδεχθούν για πρώτη φορά μαθητές με την έναρξη της…
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης προχωρά σε μια πρωτοβουλία στήριξης της…
Με το μήνυμα «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» να παραμένει ζωντανό και επίκαιρο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου,…
Για 27η συνεχόμενη χρονιά ανοίγει την αυλαία του στο Μαρούσι το ιστορικό Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών…
Στο πλευρό της Σαλαμίνας, που δοκιμάστηκε από τη μεγάλη πυρκαγιά στο νότιο τμήμα του νησιού,…
Μια νέα σημαντική κοινωνική παρέμβαση, συνολικού ύψους 2,8 εκατ. ευρώ, προωθεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με…