Τρ. Απρ 16th, 2024

Ολοκληρώθηκε η δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων με περισσότερα από 700 βιβλία να βρίσκουν νέους αναγνώστες

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, μιαμεγάλη δωρεά βιβλίων σε πολίτες από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, με εκατοντάδες βιβλία να βρίσκουν νέους αναγνώστες.

Στην εκδήλωση με τίτλο: «Τα βιβλία αλλάζουν χέρια και χαιρόμαστε!»που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκηςαπό τις 3μ.μ. έως 8μ.μ., προσήλθε πλήθος κόσμου με την προσδοκίανα βρουν αγαπημένους τίτλους βιβλίων.

Τα εκατοντάδες αντίτυπαποικίλου περιεχομένου που δώρισε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων προέρχονται από δεκάδες δωρεές βιβλίων από συμπολίτες μας, οι οποίοι είχαν συναινέσει στη δωρεά.

Σημειώνεται ότι, τα πολλαπλά αντίτυπα που προέρχονται από τις δωρεές διοχετεύονται σε άλλες βιβλιοθήκες του Νομού μας, σε Σχολικές Βιβλιοθήκες,ενώ εφοδιάζονται και οι Ανταλλακτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου.

Όπως επισήμανε η Προϊσταμένη των Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων: «Το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων είναι ιδιαίτερα χαρούμενο που μέσα σε λίγες ώρες, περισσότερα από 700 βιβλία απέκτησαν μια «δεύτερη» ευκαιρία και βρήκαν νέους αναγνώστες» ενώ όπως τόνισε, δεδομένης της ανταπόκρισης του κοινού, η δωρεά βιβλίων πρόκειται να επαναληφθεί και στο μέλλον.