Τε. Μάι 8th, 2024

Ευαγγελία Μυγιάκη: Η δυναμική σχεδιάστρια μόδας δίπλα στον Χαρδαλιά – Δραστήρια σε θέματα πολιτισμού

Με σύνθημα «Ο πολιτισμός είναι η δύναμή μας» η Ευαγγελία Μυγιάκη έχει μπει δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα στο Πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής.

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος διοργανώνει εκδήλωση – συνάντηση με πολίτες στο Pasaji.

Ποια είναι η Ευαγγελία Μυγιάκη – Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Χανιά Κρήτης. Στον τόπο μου, έμαθα να λειτουργώ με την καρδιά μου ως Γυναίκα και ως Επιχειρηματίας.

Μετά από ενεργή επαγγελματική διαδρομή 20 και πλέον χρόνων, από το 2016 χαράσσω τη δική μου πορεία στο χώρο της μόδας. Εμπνεύστηκα και ίδρυσα τοBrand “Evi Migiaki Helios ResortWear”. Ένα ιδιαίτερο πετυχημένο και καινοτόμο Fashion Designer and Concept Generator Βrand.Ο Μινωικός πολιτισμός, τα ξεχωριστά χρώματα και θαύματα της γενέτειρας μου αλλά και των ανθρώπων της, χάραξαν την επαγγελματική μου πορεία στην Αθήνα αλλά και την προσωπική μου ανάπτυξη, με αταλάντευτη πίστη στη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών.

Περήφανοι πλέον, εξάγουμε σειρές γυναικείων ρούχων – εμπνευσμένων από την Ελλάδα, για την Ελλάδα – στην Αμερική, τον Καναδά, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ευρώπη.

Η επαγγελματική μου εμπειρία από το 2000 στον εμπορικό χώρο και η εξέλιξη μου ως ελεύθερη επαγγελματίας Ιδρύτρια και γενική Διευθύντρια σε κέντρο αισθητικής στο Κολωνάκι και εν συνεχεία της επικοινωνίας, καθώς και η συνεργασία μου με το Δήμο Αθηναίων συνέβαλαν σημαντικά σε ότι αφορά στην ικανότητα ανάλυσης, αξιολόγησης και λήψης αποφάσεων.

Πριν την επαγγελματική μου ενασχόλησή, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επικοινωνία (Management and Marketing) στο Deree College, στο Business Coaching από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και στο BusinessFashion and Concept Generator από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση. (Ηellenic American Union).

Ομιλώ απταίστως την Αγγλική γλώσσα και σε επίπεδο εργασίας τη Γαλλικά και τα Ιταλικά.

Συμμετέχω ως μέλος στις διεργασίες του International Chamber of Commerce – ICC Hellas, στις δράσεις του ICC WomenHellas και του διεθνή Οργανισμού “WhoisWho”, ενώσυμμετέχω σε οικονομικά και επιχειρηματικά συνέδρια και ημερίδες.

Συνδράμω ενεργά ως μέλος στις ενέργειες του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (CommercialChamberofGreece), του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου καθώς και της Ελληνο-Αμερικανικής Πρωτοβουλίας (ΤΗΙ – TheHellenicInitiative, USA).

Ως μέλος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών – «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», του Ανθρωπιστικού Συλλόγου “Lions – HellenKeller”, του Σωματείου «Μανώλη Μαζί Μπορούμε», του Συλλόγου «Μητέρα» για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας, του Αντικαρκινικού Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην ενίσχυση και προώθηση των δράσεων τους.
Το όραμα, η ηθική και η υπευθυνότητα συνιστούν τη βάση του σύγχρονου «επιχειρείν» και διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη. Προτάσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη σύγχρονη γυναίκα, αποτελούν τον οδηγό μου.