Πε. Απρ 25th, 2024

Νίκος Παππάς: Δεν προχωρά η υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων με το «χρίσμα» του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν φαίνεται να περπατά η υποψηφιότητα του καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά για τον δήμο της Αθήνας με το χρίσμα του κομματικού υποψηφίου της Κουμουνδούρου, όπως διαβάζουμε στην στήλη big mouth του powergame.gr, σχολιάζοντας ότι δεν ήταν λίγοι οι ψηφοφόροι της Αριστερά, που σχημάτισαν την εντύπωση ότι για δήμαρχος Αθηναίων θα κατέβαινε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

«Αυτό που εγώ ξέρω είναι πως η μοναδική σχέση του γνωστού καλαθοσφαιριστή με τον δήμο της Αθήνας είναι πως η πρώην κοπέλα του (ονόματα δεν λέμε) ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη», γράφει με νόημα το big mouth.

Αναλυτικά τι αναφέρει για το σενάριο υποψήφιοτητας του Νίκου Παππά στον δήμο Αθηναίων

Δεν φαίνεται να περπατά η υποψηφιότητα του καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά για τον δήμο της Αθήνας με το χρίσμα του κομματικού υποψηφίου της Κουμουνδούρου. Η πλάκα είναι πως πολλοί ψηφοφόροι της Αριστεράς σχημάτισαν την εντύπωση ότι για δήμαρχος Αθηναίων θα κατέβαινε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες έχει αποκτήσει τεράστια δημοφιλία με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Καλογρίτσα. Αυτό που εγώ ξέρω είναι πως η μοναδική σχέση του γνωστού καλαθοσφαιριστή με τον δήμο της Αθήνας είναι πως η πρώην κοπέλα του (ονόματα δεν λέμε) ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη.