Πα. Μαρ 29th, 2024

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Εκ νέου υποψήφιος ο Καχριμάνης στην Ήπειρο, νέο πρόσωπο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα σενάρια για την Άρτα

-Την πρόθεση να διεκδικήσει τον δήμο Βέροιας εξέφρασε ο Θεόφιλος Κορωνάς, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον βουλευτή Ημαθίας, Άγγελο Τόλκα, να δηλώνει πρόσφατα ότι η περίπτωση του κ.Κορωνά θα αξιολογηθεί. Όσον αφορά τους δήμους Νάουσας και Αλεξάνδρειας, δεν έχει προκύψει ακόμη υποψηφιότητα. Να σημειώσουμε ότι ο κ.Κορώνας προσφάτως παραιτήθηκε από τη θέση του δημοτκού συμβούλου κάνοντας λόγο για αλλαγή συμπεριφοράς του Δημάρχου Κ.Βοργιαζίδη και για «κλάδεμα» στελεχών. Πάντως, ο κ.Τόλκας σε ερώτηση για τη φημολογούμενη υποψηφιότητά του στην περιφέρεια Κεντρ.Μακεδονίας απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι προέχουν οι εθνικές.

-«Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, υπό την προϋπόθεση ότι θα είμαι καλά στην υγεία μου», δήλωσε ο Αλ.Καχριμάνης.

-Τέλος στα σενάρια περί διεκδίκησης του δήμου Αρταίων έβαλε ο πρώην δήμαρχος Οδυσσέας Δράκος, παρότι δέχθηκε αρκετές προτάσεις.