Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης η Μαρίνα Πατούλη: Ο Γιώργος με στηρίζει – Το διαζύγιο βγήκε

H Μαρίνα Πατούλη µιλάει στο «S» και για πρώτη φορά αποκαλύπτει αν έχει βγει το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της και περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ενώ εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν να κατέβει στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως επικεφαλής συνδυασµού και να διεκδικήσει τον Δήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Ο χωρισµός σας από τον Γιώργο Πατούλη είχε απασχολήσει πολύ έντονα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώµη. Πλέον σε ποιο στάδιο βρίσκεται αναφορικά µε την έκδοση του διαζυγίου και τη σχέση σας;

Το διαζύγιό µας έχει βγει εδώ και έναν χρόνο περίπου. Είναι συναινετικό και έχουµε πάρα πολύ καλή σχέση εγώ και ο Γιώργος.

Εχετε κάνει γνωστό πως θα διεκδικήσετε τη δηµαρχία στον ∆ήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια, δεδοµένου ότι ο νυν δήµαρχος, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει τον δήµο. Η επαφή µου µε τους κατοίκους τόσο της Λυκόβρυσης όσο και της Πεύκης, η θητεία µου τα τελευταία χρόνια στα σχολεία των περιοχών αυτών, η γνώση του έργου που έχει επιτελεστεί, καθώς και όλων όσα πρέπει να γίνουν ακόµα µε ώθησαν να διεκδικήσω τη δηµαρχία. Επίσης, σηµαντικό ρόλο έπαιξε η θετική ανταπόκριση των συνδηµοτών µου, οι οποίοι µέσα από την καθηµερινή επαφή που έχω µαζί τους µε οδήγησαν να λάβω την απόφαση να βγω µπροστά ως επικεφαλής και να διεκδικήσω τον δήµο.

Ποια ήταν η αντίδραση του κ. Πατούλη σε αυτή την απόφασή σας;

Ο Γιώργος είναι πολύ θετικός µε τη συγκεκριµένη προοπτική, και µάλιστα µου είπε πως οι συνθήκες είναι ευοίωνες για να διεκδικήσω τον δήµο.

Αναµφισβήτητα, ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπηµένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz για πολλά χρόνια, γι’ αυτό και κανείς δεν περίµενε πως θα ερχόταν η ηµέρα που ο γάµος τους θα περνούσε µια τόσο σοβαρή κρίση. Η αποκάλυψη της είδησης είχε πέσει σαν βόµβα, ενώ η Μαρίνα Πατούλη είχε αποκαλύψει ότι βίωνε ένα βαθύτατο πένθος µε όσα συνέβαιναν στον γάµο της.

Η έκταση που πήρε το θέµα µάλιστα είχε δηµιουργήσει έντονη συναισθηµατική φόρτιση στη Μαρίνα Πατούλη, που, σε συνδυασµό µε ένα πρόβληµα υγείας που αντιµετώπιζε, την είχε αναγκάσει να µπει στο νοσοκοµείο. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε και η ίδια, πλέον συνεχίζει δυναµικά τη δική της πορεία και σχεδιάζει προσεκτικά τα επόµενα βήµατά της γύρω από την πολιτική σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 26 Νοεμβρίου 2022.