ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Σε αναζήτηση υποψηφιότητας για τον Δήμο της Αθήνας θα βρεθεί το επόμενο διάστημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καθώς η συζήτηση για τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023 αρχίζει να ζεσταίνεται.
Νέα πρόσωπα, με διείσδυση στην προοδευτική επικράτεια, είναι το βασικό μότο και τα ονόματα που άρχισαν πάλι να συζητούνται στους διαδρόμους του κόμματος είναι αυτά της Εφης Αχτσιόγλου και του Νάσου Ηλιόπουλου.
Ο δεύτερος, λόγω του ότι το δοκίμασε στις προηγούμενες εκλογές χωρίς αποτέλεσμα, δεν φαντάζει φαβορί, αλλά η κ. Αχτσιόγλου, όπως σχολιάζουν στην Κουμουνδούρου, «συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά της νεότητας, της αναγνωρισιμότητας και της κομματικότητας». Παρ’ όλα αυτά, η μεν Αχτσιόγλου ετοιμάζεται να διεκδικήσει έδρα στη Δυτική Αττική, πράγμα που σημαίνει ότι, αν αρνηθεί να συζητήσει την ιδέα, ο Τσίπρας θα πρέπει να στραφεί αλλού.
*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 15 Οκτωβρίου 2022.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…