Τε. Απρ 24th, 2024

Το τηλεφώνημα Δημητριάδη στον Πατούλη για να λυθεί η παρεξήγηση και το ραντεβού με τον περιφερειάρχη

Tον ρόλο του ειρηνοποιού δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη παίζει ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρης Δημητριάδης, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr.

Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στο big mouth, πως ο κ. Δημητριάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, με τους δύο άνδρες να κανονίζουν ραντεβού για να συζητήσουν και να λύσουν τις όποιες παρεξηγήσεις προέκυψαν μετά την κακοκαιρία «Ελπίς».

Δείτε αναλυτικά τί γράφει το big mouth
Τις τελευταίες μέρες καταγράφηκε (μεταξύ των άλλων) και μια ένταση στις σχέσεις κυβέρνησης – Πατούλη, με αφορμή τα προβλήματα που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία. Ειπώθηκαν διάφορα, χωρίς ωστόσο να έχουν (πλέον) και πολύ μεγάλη σημασία. Απεναντίας, εκείνο που έχει ξεχωριστή σημασία πάντα είναι η πληροφορία που θέλει τον στενό συνεργάτη του προέδρου Κυριάκου Γρηγόρη Δημητριάδη να σήκωσε το τηλέφωνο και να συνομίλησε με τον Πατούλη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο άνδρες κανόνισαν και ραντεβού για να τα πουν από κοντά, προκειμένου να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Δημητριάδης, κολλάει βαρέα και ανθυγιεινά. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και οι άσπονδοι φίλοι του, αναγνωρίζουν το γεγονός ότι παίζει αποτελεσματικά τον ρόλο του ειρηνοποιού δίπλα στον πρόεδρο Κυριάκο. Κάνει σασμούς, για να μην ξεχνάμε και την (τηλεοπτική) επικαιρότητα.