Featured

Απίστευτο σκηνικό στα Γρεβενά: Ξενοδόχος ξυλοκόπησε αντιδήμαρχο – Η δήλωση του δημάρχου

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στα Γρεβενά όταν ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας επιτέθηκε και τραυμάτισε μέσα στο δημαρχείο τον Δημήτρη Μπόλη αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας στράφηκε εναντίον του αντιδημάρχου γιατί ο τελευταίος σε συζήτηση που έγινε στο γραφείο του, παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας, δήλωσε ότι θα καταψηφίσει την αίτημα των ιδιοκτητών ξενοδοχειακών μονάδων για την συνέχιση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στα Γρεβενά, που επρόκειτο να συζητηθεί στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αναφερόμενος στο περιστατικό ο δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης τόνισε ότι «οι τραμπουκισμοί και οι ασκήσεις βίας εναντίον δημοτικών συμβούλων είναι καταδικαστέοι σε κάθε περίπτωση και πρόσθεσε ότι μετά απ’ όσα προηγήθηκαν δεν πρόκειται να τεθεί προς συζήτηση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων. Ο κ. Δασταμάνης δήλωσε ότι θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισμα καταδίκης του βίαιου περιστατικού και παράλληλα να εκφράσει την συμπαράστασή του στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Δημήτρη Μπόλη. Ο αντιδήμαρχος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

6 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

7 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

8 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

8 ώρες ago