Πε. Απρ 18th, 2024

Παραγωγός στη λαϊκή αγορά Τρικάλων ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Στην τελική ευθεία μπαίνει η αναμόρφωση της λαϊκής αγοράς του δήμου Τρικκαίων.

Ο δήμαρχος της πόλης με ανάρτησή του παρουσίασε εικόνες από τη νέα σύγχρονη μορφή της λαϊκής αγοράς καθώς και το νέο λογότυπο.

Όπως διακρίνουμε στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο δήμαρχος στα social media εισήχθησαν καινοτόμα στοιχεία στη λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Χαρακτηριστική είναι η καλαίσθητη ταμπέλα που αναγράφει το ονοματεπώνυμο του κάθε παραγωγού με τον αριθμό της θέσης του και εκείνον της επαγγελματικής τους άδειας.

Σε μία από αυτές τις πινακίδες λοιπόν είδαμε το όνομα του Δημήτρη Παπαστεργίου, όποιος αναφέρεται ως παραγωγός με αριθμό άδειας «34».


Μάλιστα ο ίδιος σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ την ταμπέλα που φέρει το όνομά του: «Σήμερα δοκιμάσαμε τους νέους πάγκους, παρουσιάζουμε το νέο λογότυπο αλλά και… νέους πολλά υποσχόμενους παραγωγούς, όπως ο συγκεκριμένος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο που είχε προϋπολογισμό 585.000€ με ακριβή τίτλο «Ανάπλαση – Αναβάθμιση της υπαίθριας λαϊκής αγοράς στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων».

Είναι το πρώτο, σειράς έργων που αλλάζουν πλήρως την εικόνα των Τρικάλων, προς μια πιο ασφαλή, λειτουργική, βιώσιμη και σύγχρονη πόλη.