Σα. Απρ 20th, 2024

ΚΙΝΑΛ: Υπό την εποπτεία του Μανώλη Χριστοδουλάκη οι «ζυμώσεις» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Μπορεί στη Χαριλάου Τρικούπη να έχουν τις εσωκομματικές τους διαδικασίες και μία γενικότερη διαδικασία επανασυσπείρωσης, ωστόσο έχουν βάλει μπροστά και τις «μηχανές» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Στόχος του Κινήματος Αλλαγής για τις επικείμενες κάλπες είναι να κερδίσουν περισσότερο χώρο σε δήμους και περιφέρειες πράγμα που δεν είναι δύσκολο καθώς έχουν καλύτερη παρουσία σε σχέση με τον διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε ότι σε αυτοδιοικητικό επίπεδο το ΚΙΝΑΛ κρατάει δυνάμεις, έχοντας ήδη αποτυπώσει την δυναμική του στις κάλπες του 2019, ενώ οι αλλαγές στο εκλογικό σύστημα για τους ΟΤΑ ευνοεί τους υποψηφίους του Κινήματος.

Την εποπτεία για τα αυτοδιοικητικά πράγματα, εκτός και των άλλων καθηκόντων του, έχει ο δυναμικός γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης ο οποίος, απ’ ότι μαθαίνουμε, είναι έτοιμος να «οργώσει» εκ νέου όλη την Ελλάδα προκειμένου να συσταθούν ψηφοδέλτια ικανά να διεκδικήσουν πρωτιές. Είναι από τα πρόσωπα της νέας γενιάς που έχει ξεχωρίσει ήδη στο πολιτικό σκηνικό.

Μάλιστα, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης λόγω και του χαρακτήρα του έχει καταφέρει να κρατάει ισορροπίες μεταξύ εσωτερικών τάσεων και πολλοί τον εκτιμούν για τη δουλειά που κάνει.

Διατηρεί φυσικά άριστη σχέση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά η οποία του δείχνει «τυφλή» εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του.