Πε. Απρ 18th, 2024

Η παλιά γνωριμία του Στέλιου Πέτσα με τον Κώστα Αγοραστό και το… πεσκέσι με κρασιά

Στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας βρέθηκε προ ημερών ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος με ένα σφιχτό πρόγραμμα «ανέπνευσε» τον αέρα της αυτοδιοίκησης, συνομιλώντας με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τον Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη και τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάση Νασιακόπουλο.

Ο αναπληρωτής υπουργός αφιέρωσε σχεδόν ίδια ώρα και στους τρεις συνομιλητές του, ενώ τη μεγαλύτερη οικειότητα είχε με τον Κώστα Αγοραστό, κάτι που ο ίδιος εξήγησε στο παρασκήνιο της επίσκεψης.

«Με τον Κώστα είμαστε φίλοι πάνω από 15 χρόνια, όταν εγώ δούλευα στον ΟΟΣΑ και ο Κώστας ερχόταν εκεί ως μέλος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής», είπε ο Στέλιος Πέτσας παραλαμβάνοντας από τα χέρια του Περιφερειάρχη όλες τις εκδόσεις της Περιφέρειας για τη Θεσσαλία καθώς και κρασιά της περιοχής, τα οποία ο ίδιος δεσμεύτηκε πως θα τα έχει στο γραφείο του στο υπουργείο γιατί αποτελούν τους «καλύτερους πρεσβευτές της Θεσσαλίας αλλά και της χώρας».

Τον αναπληρωτή υπουργό συνόδευαν στις επισκέψεις του οι βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την εμφάνιση Κέλλα, στο πλευρό του αναπληρωτή υπουργού, στο Δημαρχείο της Λάρισας.

Ο ίδιος ο κ. Πέτσας πάντως έδειχνε πολύ άνετος και απόλυτα ενημερωμένος, όσον αφορά τα ζητήματα που έχουν σχέση με την Αυτοδιοίκηση, έναν τομέα για τον οποίο το προσεχές διάστημα η κυβέρνηση θα ανοίξει τα χαρτιά της, ανοίγοντας ουσιαστικά και επισήμως την κουβέντα για αλλαγή στον εκλογικό νόμο.