Πα. Απρ 19th, 2024
Διακοπές δημάρχων και περιφερειαρχών

Τα αυγουστιάτικα μπάνια δημάρχων και περιφερειαρχών (εικόνες)

Διαφορετικό ήταν το φετινό καλοκαίρι για τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφού η επαγρύπνηση δημάρχων και περιφερειαρχών για την αναχαίτιση της πανδημίας του κοροναϊού δεν άφησαν λεπτό για χαλάρωση και ξεγνοιασιά.

Ήδη από τις αρχές αυτής της ιδιαίτερης τουριστικής περιόδου, οι τοπικοί άρχοντες είχαν λάβει τελεσίγραφο από τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ιδιαίτερα στους δήμους που αποτελούν κατεξοχήν πόλο έλξης των παραθεριστών και να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων προστασίας.

Ωστόσο, έστω και για λίγες ημέρες δήμαρχοι και περιφερειάρχες πήραν «ρεπό», ξεκλέβοντας λίγο χρόνο για χαλάρωση και οικογενειακές διακοπές.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, επισκέφθηκε την Κρήτη με τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τον γιο τους Δήμο. Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας πέρασε στιγμές χαλάρωσης στα Χανιά, ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας Μητσοτάκη, απολαμβάνοντας όμορφες βόλτες στο Ενετικό Λιμάνι, όπως φαίνεται στη φωτογραφία του zarpanews.gr.

To ηλιοβασίλεμα στην Χαλκιδική απήλαυσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μαζί με την οικογένειά του. Ο περιφερειάρχης μοιράστηκε στιγμιότυπο από την παραλία με τον γιο και την κόρη του.

 

View this post on Instagram

 

Μικρές στιγμές, μεγάλες αναμνήσεις! #familymoments #happiness #sunset #summer2020

A post shared by Apostolos Tzitzikostas (@atzitzikostas) on

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου πέρασε τις διακοπές του στην Κεφαλονιά, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί με την οικογένειά του το χωριό καταγωγής του, την Ελάτη Τρικάλων.

 

View this post on Instagram

 

Almost (summer) paradise!

A post shared by Dimitris Papastergiou (@dpapastergiou) on

Στο Πήλιο βρέθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, όπου μοιράστηκε στιγμιότυπα από την σπηλιά του Αχιλλέα.

 

View this post on Instagram

 

Η θρυλική σπηλιά όπου ο Πηλέας παντρεύτηκε την Θέτιδα

A post shared by Kostas Agorastos (@agorastoskostas) on

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα νησιά της περιφέρειάς του, επιλέγοντας την Πάρο για να παραθερίσει με την οικογένειά του.

 

View this post on Instagram

 

Επιστροφή ✈ 🏠

A post shared by Γιώργος Χατζημάρκος (@ghatzimarkos) on

Στην Κορινθία παραθέρισε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης,Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος εξασκήθηκε στο ψάρεμα.

Το νησί της Πάρου επέλεξε επίσης ο δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ενώ στην Αντίπαρο βρέθηκε με καλούς φίλους ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.

 

View this post on Instagram

 

Με καλούς φίλους @Antiparos.

A post shared by Ηλιας Αποστολοπουλος (@iliasapostolopoulos) on

Μάλιστα νωρίτερα ο Ηλίας Αποστολόπουλος και ο Δημήτρης Παπαστεργίου πέρασαν ένα σαββατοκύριακο χαλάρωσης στην Άνδρο.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παρέμεινε στο κλεινόν άστυ απολαμβάνοντας με τη σύζυγό του, Μαρίνα, τις παραλίες της Αττικής.

Στα μέρη του έμεινε επίσης ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ και τέως δήμαρχος Πύλου Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης.