Τε. Απρ 24th, 2024

Ρεκόρ ανακατατάξεων στον δήμο Μεσολογγίου – «Κλείδωσε» ο νέος γενικός γραμματέας

Οι βραχείες συνεργασίες που έχει αναπτύξει χαρακτηρίζουν την μέχρι στιγμής πορεία του Κώστα Λύρου, στον δημαρχιακό θώκο Ι. Π. Μεσολογγίου.

Μετά το διαζύγιο τον περασμένο Φεβρουάριο με τον αντιδήμαρχο Έργων Σπύρο Διαμαντόπουλο, λόγω ανυπέρβλητων διαφωνιών σχετικά με την στόχευση των έργων και τον τρόπο πραγματοποίησής τους, σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η απομάκρυνση του γενικού γραμματέα του δήμου Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου.

Ειδικότερα, τον περασμένο Απρίλιο – ανήμερα την Μεγάλη Πέμπτη – ο δήμαρχος ζήτησε την παραίτηση του «δεξιού του χεριού», επικαλούμενος αδυναμία συμπόρευσης και συνεργασίας.

Περίπου τρεις μήνες μετά φαίνεται ότι ο δήμαρχος Κώστας Λύρος βρήκε τον αντικαταστάτή του, στο πρόσωπο του απόστρατου αξιωματικού Χρήστου Δασκαλόπουλου.

Όπως διαβάζουμε στο aixmi-news.gr,  ο δήμαρχος προκρίνει τον απόστρατο αξιωματικό για τη νευραλγική θέση του γενικού γραμματέα λαμβάνοντας υπόψιν την εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος διετέλεσε αντιδήμαρχος Παπάγου – Χολαργού στον τομέα των Οικονομικών, αλλά και των Έργων, ήταν υποψήφιος δήμαρχος στον ίδιο δήμο στις εκλογές του 2014 και ανέλαβε καθήκοντα γενικού γραμματέα στο δήμο Πρέβεζας κατά την προηγούμενη πενταετία.